I Korskyrkan tror vi att Gud finns, vi tror att han har skapat oss och att han vill leva i gemenskap med oss.  Vi tror också att det finns ett tomrum i varje människa som bara Gud kan fylla. Vi tror att Gud har med ditt liv att göra för att han älskar dig för den du är.

Om du letar efter en perfekt samling människor, som har svar på alla frågor och som aldrig gör några fel, så kommer du inte att hitta det du söker hos oss. Vi säger det tydligt redan nu, vi är ingen församling för perfekta människor. Vi är människor som brottas med livet, vi är människor som tvivlar, människor som är i behov av både stöd och förlåtelse för att orka fortsätta. Vi är också människor som tycker om att leva, lära oss nya saker och njuta av livet .

Kort sagt är vi vanliga människor som mött något ovanligt, vi har mött en Gud som är större än oss själva. En Gud som visat vem han är genom Jesus Kristus. Genom honom blev Gud själv människa och därför förstår han precis hur vi har det. Vi tror på en Gud som älskar oss så mycket, att han gett sitt eget liv för oss.

Om du är osäker på om Gud finns, om du skulle vilja tro men inte vet hur, kom och besök oss!

I denna artikeln från Skånska Dagbladet kan du läsa mer om Korskyrkan och vår pastor Paris.
https://www.skd.se/2015/01/02/en-diskret-citykyrka/